100 év-100 km túrasorozat - 1.alkalom

Meghívó!

Normafa - János-hegy - Hárs-hegy - Hűvösvölgy

A Síháztól a 3-as számú túrajavaslatban leírtak szerint jutunk el a János-hegyi Erzsébet-kilátótoronyhoz (2,5 km, kb. 1 óra gyaloglás). A János-hegyről északnyugati irányban indulva a piros színű turistajelzésen lefelé haladva 1,5 km után érkezünk a Szépjuhászné nyeregbe. (Itt 22-es autóbusz állomást találunk.) A Gyermekvasút pályáját keresztezve a sárga jelzésen, erősebb kapaszkodóval érhetjük el a Hárs-hegyet, ahol újabb kilátótornyot vehetünk igénybe (1 km, 100 m emelkedő). A jelzésen tovább haladva 2 km-re a hűvösvölgyi villamos-autóbusz végállomásra érünk. A teljes út tehát 7 km, 150 m emelkedővel, ezt pihenőkkel és a kilátótornyok felkeresésével kb. 3,5 óra alatt tehetjük meg.

Találkozó: szeptember 15. vasárnap 9:00 Normafa, a vendéglőnél

Várható érkezés: 14:00 Hűvösvölgyi villamos és autóbusz végállomás

Amit hozz magaddal: innivaló, ennivaló, esőkabát Utazás a helyszínre egyénileg Rossz idő esetén a túra másik időpontban lesz. Kérdéssel, kéréssel keressétek bátran Magos Renit , Sipos Szandit.

Jelentkezéseket a következő e-mail címen tegyétek meg:scheibertura@gmail.com

Amit kérünk tőletek, hogy az e-mailben szerepeljenek a következő adatok: gyermek neve szülők elérhetősége hány fő vesz részt az alkalmon.

Köszönettel:Sipos Szandi, Magos Reni  

Scheiber100 – 100 éves évforduló
tovább

Események

Közösség