research
  • 16 Jan
  • 2023

Felvételi és jelentkezési információk a 2023/2024. tanévre

Kedves Szülők, Kedves Érdeklődők!

 

A 2023/2024. tanévre jelentkezési információk:

 

Nyílt nap a leendő első évfolyam iránt érdeklődők számára:

A nyílt nap időpontja: 2023. január 19. csütörtök 09:00-11:00 között.

A nyílt napon két tanítási órát lehet megnézni. A programot követően lehetőség van az előzetesen kitöltött jelentkezési lapok leadására a Titkárságon.

 

Iskolanyitogató ismerkedő fevételi program a leendő első évfolyamra jelentkezők számára

A leendő első évfolyamra jelentkezők felvételéről két Iskolanyitogató elnevezésű programot követően döntünk. Az Iskolanyitogató valójában egy játékos felvételi,- amely 2023. február 26-án és március 12-én, két vasárnap délelőtt kerül megrendezésre - ekkor a gyerekek feladatmegoldó képességein kívül kíváncsiak vagyunk a kapcsolatteremtő- és kommunikációs képességeikre is.

Az Iskolanyitogatókat követően e-mailben értesítjük Önöket az eredményről.

 

Jelentkezés 5-10. évfolyamokra:

Ezeken az évfolyamokon jelenlegi információink alapján nem rendelkezünk szabad helyekkel, így sem a hetedik, nyelvi előkészítő évfolyamra, sem a kilencedik évfolyamra nem hirdetünk felvételt. Az Oktatási Hivatal honlapján, a KIFIR-rendszerben iskolánk 001 és 002 kódjelű tagozatai inaktívak a felvételi rangsoroló modulban, a központi jelentkezési lapokon nem jelölhetőek!

Amennyiben mégis szeretnének jelentkezni a felsőbb évfolyamok valamelyikére, azt a honlapon megtalálható jelentkezési lap-csomaggal (szülői kérdőív, tanulói kérdőív, jelentkezési lap) tehetik meg. A jelentkező gyerekeket az esetlegesen felszabaduló helyekre fogjuk behívni felvételi beszélgetésre. Amennyiben van, a jelentkezési lapokhoz kérjük csatolni a tanulási nehézségről, egészségügyi problémáról készült szakértői véleményt is! (kérjük, hogy a felsőbb évfolyamokra való jelentkezési tervükben iskolánk csak "sokadik" helyen szerepeljen, mert egyáltalán nem biztos, hogy lesznek felszabaduló helyek!)


Jelentkezési határidő és jelentkezés módja:

Jelentkezési határidő: -

Jelentkezés módja: a weboldalon "Dokumentum" címszó alatt adott évfolyamra vonatkozó dokumentum csomag kitöltve (jelentkezési lap, szülői kérdőív, tanulói kérdőív gimnazisták számára).
Ezeket a dokumentumokat hivatkozásként a tájékoztató végén is megtalálhatják!

A jelentkezés beküldésének módjai:

  • papír alapon, postán iskolánk címére: 1145 Budapest, Laky Adolf u. 38-40. BZSH Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola
  • papír alapon,személyesen leadva az iskola biztonsági szolgálatánál (portán)
  • scannelve, elektronikusan e-mail címre küldve: scheiber_at_scheiber.hu

Telefonos tájékoztatás a jelentkezéssel kapcsolatban:
Vámos-Roboz Éva iskolatitkár +36301570020 vagy +3614690277

 

 

Beiratkozás

A beiratkozás a leendő első évfolyamra 2023. március 30-31-én 08:00-17:00 között zajlik. A beiratkozáshoz szükséges dokumetumok felsorolását később fogjuk közzétenni

A beiratkozás 2-10. évfolyam diákjainak 2023. június 26-án 9:00 - 17:00 között zajlik.

Események

Közösség